DANKJEWEL!
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
01 Februari 2006 | Nederland, Leiden
Vandaag heb ik het geld, dat jullie bij elkaar gebracht hebben, verzonden naar Ghana. In totaal heb ik samen met jullie 300 euro kunnen verzenden voor het dak van de school in Amedzikorpe. Bij deze wil ik de volgende mensen graag bedanken:
Ome Mart en tante Mirjam
Godelief Raaymakers
Gerian Ammerlaan
Ineke Hamels
Willie Peters
Zodra ik foto's binnenkrijg, zal ik mijn best doen deze op de site te zetten, zodat jullie kunnen zien wat er met het geld gedaan is.
Nogmaals bedankt!!!
Liefs,
Inge
01 Februari 2006 - 13:08
Mama:
ik ben trots op je, omdat je nog steeds zo begaan bent met het lot van jouw eigen kindjes daar in
Ghana.
ik hoop dat ze weer 'n stukje dichter bij 'n betere toekomst komen op deze manier
xxjes mama -
31 Maart 2006 - 20:07
Aurélien:
I really appreciate the initiative. It should come from great and nice people.
Courage with what you are doing for the children; they are the future of this planet. -
14 Mei 2006 - 09:00
Chantal:
Hoi Inge,
Echt super dat je dit nog steed doet voor de kinderen. ik zie nu pas je bericht dus een beetje laat mar wilde zeggen dat is het echt super goed van je vind. Ik zit hier nu in india en weet precies hoe je je voelt om betrokken te raken met de kinderen!!
Spreek je snel weer
Groetjes Chantal -
18 Mei 2006 - 20:15
Aurélien:
Congratulations.
It is so fine to be active when thinking about those who have not the same chance as us.